Labdarúgás

2021.10.20. 16:46

Elhozta a pontokat mindkét baranyai csapat

Egygólos mérkőzést játszott mindkét baranyai labdarúgócsapat az NB III. Közép-csoport 13. fordulójában. A Kozármisleny együttese zsinórban az ötödik idegenbeli összecsapásán győzött, míg a mohácsi alakulat sorozatban a negyedik bajnokiján maradt gólképtelen.

Móga Richárd

Ahogy arra előljáróban is számítani lehetett, meg kellett küzdenie Aczél Zoltán gárdájának a három pontért a Dabas-Gyón otthonában. A kiesőzónában tanyázó hazaiak kettőzött erővel álltak bele az összecsapásba, és egy panasz nem lehet az egész párharc során mutatott szervezettségükre.

Több mint egy óra elteltével Szabó betalált, az előny pedig kitartott a meccs végéig. A Misleny ráadásul duplán örülhet, hiszen a Makó pontokat hullajtott, így három ponttal vezetik a tabellát.

Dabas-Gyón FC– HR-Rent Kozármisleny 0–1 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 13. forduló. Vezette: Borbás (Vrbovszki, Ancsin).

Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Turi – Szabó, Kozics (Fenyvesi, 68.), Nagy, Vajda (Bischoff, 88.) – Beke (Csernik, 72.), Hampuk (Loch, 88.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerző: Szabó D. (64.)

A Paks II. többnyire fiatal játékosokkal várta a baranyai klubot. A találkozón a hazaiak domináltak, azonban a Mohács is vezetéshez juthatott volna az első játékrészben. A fordulást követően mintha az öltözőben maradt volna Kvanduk János alakulata, ugyanis szinte azonnal megszerezte Volter révén a vezetést a hazai gárda, így az előny tudatában a hazaiak még magabiztosabban játszhattak.

Paksi FC II.–B Build Mohács 1–0 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 13. forduló. Vezette: Cseh (Nagy M., Volentics).

Mohács: Csobán – Menyhei (Hetényi, 75.), Forró (Brukner, 75.), Marton, Spannenberger – Kiss I., Kocsis, Ignácz, Dér (Izsák, 60.) – Vég (Gellén, 65.), Müllerlei. Vezetőedző: Kvanduk János.

Gólszerző: Volter (46.)

További eredmények: Makó–Dunaújváros 0–1, Balassagyarmat–Dabas 2–1, Gerjen–Bp. Honvéd II. 0–1, ESMTK–Ferencvárosi TC II. 0–1, Iváncsa–Hódmezővásárhely 3–1, Vác–Cegléd 1–3, Monor–Rákosmente 2–0.

A tabella állása (20 csapat): 1. Kozármisleny 33 pont, 2. Dunaújváros 30 pont, 3. Makó 29 pont.,…20. Mohács 5 pont.

Ez következik (10.24.): Mohács–Dabas-Gyón (13.00), Kozármisleny–Iváncsa (15.00)

Ezek is érdekelhetik