Túraautó-világkupa (WTCR)

2021.10.11. 08:14

Győzelemmel búcsúzott Csehországtól Michelisz

Most Jól sikerült már a fordított rajtrácsos verseny is Michelisz Norbertnek a túraautó-világkupa (WTCR) Cseh Nagydíján. A nyolcadik rajtkockából indulva egy helyet javítva hetedik lett.

K. B.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A második futamon már az időmérőn kivívott második helyről indulhatott, s itt is sikerült a himesházi pilótának egy helyet javítania, s így 2019 után ismét győzni tudott.

Az első futam eredményei: 1. Néstor Girolami (argentin, Honda), 2. Esteban Guerrieri (argentin, Honda), 3. Yann Ehrlacher (francia, Lynk&Co)... 7. Michelisz Norbert (magyar, Hyundai)... 15. Boldizs Bence (magyar, Cupra)... 17. Tassi Attila (magyar, Honda).

Két év után állhatott ismét a dobogó legfelső fokára

A második futam eredményei: 1. Michelisz Norbert, 2. Mikel Azcona (spanyol, Cupra), 3. Esteban Guerrieri... 13. Boldizs Bence... 17. Tassi Attila.

Az összetett állása: 1. Yann Ehrlacher 135 pont, 2. Esteban Guerrieri 115, 3. Mikel Azcona 109... 8. Michelisz Norbert 93... 15. Tassi Attila 66... 19. Boldizs Bence 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában