Labdarúgás

2021.10.17. 09:47

Nem fél a Paks második alakulatától a Misleny

Mindkét baranyai együttes pikáns mérkőzésekre számíthat az NB III.-as bajnokság következő fordulójában, ugyanis a Kozármisleny a dobogóról álmodozó Paks II. csapatát látja vendégül vasárnap 15.00-kor, míg a mohácsi alakulat a szintén a kiesőzónában tanyázó váci gárdát fogadja majd vasárnap 13.00-kor.

Móga Richárd

20210811 Kozármisleny NB III. Közép csoport 2. forduló férfi labdarúgó mérkőzés HR-RENT KOZÁRMISLENY - CEGLÉDI VSE. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Komoly próbatétel vár Aczél Zoltán együttesére, a Kozármislenyre, ugyanis a jó formában lévő Paks II. lesz az ellenfél.

– Megfelelő ritmusban tudtunk dolgozni.

Vannak visszatérőink, akik eddig sérültek vagy eltiltottak voltak, így valamivel mélyebb merítési lehetőségem van, mint legutóbb – nyilatkozta Aczél. – Az együttes motiváltan és keményen dolgozott a héten. Nem tudhatjuk, milyen lesz a Paks II., ugyanis mindig vannak visszajátszók hozzájuk, de bízunk a jó sorozatunk folytatásában. Egészségesen tartunk a mérkőzéstől, de nem félünk.

A Mohács gyengén muzsikált legutóbb az éllovas otthonában, azonban Csank János gárdája ellen ismét pontokat szeretne gyűjteni a klub.

– Küzdelmes, párharcokkal teli mérkőzésre számítok egy jól szervezett csapat ellen

– kezdte a hétvégi bajnoki kapcsán a mohácsi vezetőedző, Kvanduk János. – Ahhoz, hogy sikerre esélyes legyen a csapatunk, vissza kell térni a makós mérkőzés előtt látott teljesítményünkhöz. Néhány játékosomon a fáradság jelei mutatkoztak az elmúlt napokban, többen sérültek, de ezek csupán tények, nem kifogások. Vasárnapig még van időnk helyretenni a dolgokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában