férfikézilabda NB I.

2021.10.26. 11:17

Nem sokon múlott a Pécsi VSE sikere

Közel járt a sikerhez a Pécsi VSE férfikézilabda-csapata az NB I. B. 6. fordulójában, viszont az utolsó másodpercben Kovácsevics már csak kozmetikázni tudta az eredményt a Balatonfüred ellen.

K. B.

Forrás: PVSE

Fotó: Matrai Janos

PVSE–Balatonfüred 32-33 (14-16)

Férfi kézilabda NB I. B., Nyugat, 6. forduló. Komló, 50 néző. PVSE: Dencs, Szilágyi – Kovacsevics 4, Bujtár 4, Vass 9 (2), Ernei 1, Zsigmond, Kiss, Papp 1, Kienle, Szép 6, Balogh 3, Vujovics 1, Illés, Géczi 3, Csuba. Edző: Vujovics Mirko.

A kozármislenyi lányok nagyot harcoltak Balatonbogláron, de ez most csak a tisztes helytállásra volt elég.

– A héten sok problémával küzdöttünk, nem tudtunk komplett kerettel kiállni, ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk! Végig meccs­ben voltunk, a második félidő elején meg is fordítottuk az eredményt, de a hajrában elkövetett néhány hibánkat a hazaiak kihasználták, és ezzel a maguk javára fordították az összecsapást. A küzdelem rendben volt, de van még min dolgozni – értékelt a Kozármisleny vezetőedzője, Zdenko Kordi.

NEKA–Kozármisleny SE 31-27 (15-14)

Női kézilabda NB I. B., Nyugat, 6. forduló. Balatonboglár, 70 néző. Kozármisleny: Tóth I., Wichmann – Grénus 3, Schäffer 2, Markovics, Szabó P. 1, Brettner 1, Szemmelrock 3, Hornyák 4, Varga N. 1, Halász 3, Scheffer 6 (3), Péter, Bánhidi 3. Edző: Zdenko Kordi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában