kick-box

2021.10.01. 14:59

Szállítja Melis Bálint az érmeket

Háromszor is a dobogó legfelső fokára állhatott szeptemberben Melis Bálint, a PEAC Küzdősport Szakosztályának kick-box sportolója.

Móga R.

Fotó: M. W.

A fiatal versenyző nyara alapvetően a felkészülésről szólt. Tisztában volt azzal, hogy a járványügyi helyzet sok mindent megkeverhet idén is, de az őszi versenyszezonra gyakorolt hatás felülmúlta elképzeléseit.

A norvég fővárosban megrendezett 14. Scandinavian Openen (WAKO) Melis Bálint K1 Young Junior kategóriában az első helyen végzett. Alig két héttel később, szeptember 16-án a 26. WAKO Hungarian Kickboxing World Cup szintén K1 YJ kategóriában indult, és itt is sikerült a dobogó legfelső fokára állnia. Ez a siker különösképpen édes számára, ugyanis 45 országból, több mint 1700 sportoló vett részt a rendezvényen, és a döntőben egy ukrán válogatottat sikerült legyőznie. Egy hétre rá a WMAC világbajnokságon volt jelenése, ahol K1-ben indult, és ismét ő bizonyult a legjobbnak.

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen sikeres hónapon vagyok túl, de ehhez nagy szükségem volt az egyesületem, az iskolám, a MOL Tehetségprogram, a családom és édesapám edzői támogatására is – nyilatkozta boldogan Melis Bálint, a tehetséges kick-box sportoló.

Melis már a következő megmérettetésére fókuszál, ugyanis október első hétvégéjén a WAKO Kick-Box Utánpótlás Országos Bajnokságon indul, ahol nagyon bízik egy dobogós helyezésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában