Kick-box

2021.11.16. 11:02

Dobogóra állhattak a pécsiek

A PEAC két kiváló harcosa, Schwindli Hajnalka és Melis Bálint is bronzérmet szerzett a montenegrói Budvában, az utánpótlás kick-box Európa-bajnokságon.

A. M. R.

Már önmagában számos olyan tapasztalatot eredményezett a részvétel a pécsiek számára, amelyeket majd a jövőben tudnak kamatoztatni. Az éremtáblázaton a harmadik helyen zárt Magyarország köszönhetően annak, hogy a 84 fős magyar küldöttség 14 első, 12 második és 34 harmadik hellyel zárta a kontinensviadalt.

– Mindketten beleadtunk mindent, amit meg is ígértünk egymásnak – vélekedett Schwindli Hajnalka. – Bálint nagyon sokat segített, biztatott, és én is próbáltam őt támogatni. Büszkék vagyunk az eredményeinkre, és készülünk a következő versenyre, ami hamarosan itt lesz – nyilatkozta lapunknak a PEAC versenyzője. A fiatal tehetségek nem dőlhetnek hátra, ugyanis Melis Bálint legközelebb decemberben az IFMA Muay Thai Világbajnokságon, Thaiföldön méretteti meg magát, míg Schwindli Hajnalka februárban bizonyíthat majd az Európa kupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában