Labdarúgás megye II.

2021.12.19. 13:20

A megye II.-be is visszatért a szín (galéria)

Visszatért a lélek a megyei futballpályákra augusztus közepén, hiszen már nemcsak a játékosok rohangálhatnak a pályán a labdát kergetve, de ezt az esőben, fagyban is mellettük lévő szurkolók bátorítása mellett tehetik meg, s ebbe a vírus se szólhatott bele.

K. B.

Fotó: Laufer László

Érdekesnek ígérkező kontúrt rajzolt meg az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztály őszi idénye, amelyet a játékosok készek kiszínezni a tavasszal, hiszen az első négy helyezettet mindössze kilenc pont választja el egymástól. A legjobban a PEAC II. szerepelt, amely csak kétszer vesztett pontot, a Töttössel ikszelt, s a közvetlen rivális Nagykozártól kikapott. Éppen emiatt a vereség miatt nem tekinthet hátra biztos távolságból, hiszen legyőzője lövőtávolságon belül, három ponttal lemaradva várja a folytatást. Ráadásul az első kettőt üldöző Himesháza és Véménd is ugrásra készen várhatja a folytatást. 
 

 

 

A tabella második felében is izgalmas csata várható a pozíciókért, a nyolcadik Szigetvár is csak kilenc ponttal előzi meg a sereghajtó, tizenhatodik Pellérdet. 
A tavaszi idény valószínűleg március elején rajtol el, de néhány halasztott meccset már februárban lezavarnának. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában