Röplabda

2021.12.15. 13:09

Győzelemmel zárta az idényt a PEAC

Rapszodikus összecsapáson zsebelte be a győzelmet a PEAC férfiröplabda-csapata, amely ezzel a diadallal az NB II.-es bajnokság harmadik helyére ugrott.

A. M. R.

Forrás: PEAC

Fotó: Portrait Maffia

A párharc folyamán sokszor akadozott a pécsi gárda játéka, de a hajrában koncentráltan, a megbeszélt taktikát maximálisan betartva sikerült megszereznie a végső győzelmet Szabó Tamás alakulatának. 

Szombathely–PTE PEAC 2:3 (25-17, 17-25, 25-20, 23-25, 11-15) 
Férfi röplabda NB II., 9. forduló. PEAC: Takács B., Kecskés, Storcz, Schmitz, Fischer, Várhalmi. Cserék: Baji, Szabó T., Makai, Ujhelyi, Oletics. Edző: Szabó Tamás. 
Ez következik (12. 19.): PEAC–TFSE U21. 
 

Magabiztos sikerrel zárta az esztendőt a pécsi női röplabdacsapat, így sikerült revansot venni a kaposvári együttesen. A PEAC lendületesen és eltökélten vonult ki a pályára, ami meg is látszott már a kezdetektől fogva. Ennek is köszönhetően a harmadik játszmában lehetőségük volt a cseréknek is játszani, akik jól vették az akadályokat. 
 

PTE PEAC–Kaposvár 3:0 (25-12, 25-12, 25-16) 
Női röplabda NB II., 9. forduló. PEAC: Divényi, Husznai, Hoffmann K., Újhelyi, Hoffmann H., Tóth T. Cserék: Molnár, Hegyi, Petőfi, Kaufmann, Baranyai, Oletics. Edző: Horváth Alexandra. 
Ez következik (01. 08.): PEAC–Érd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában