Kosárlabda

2021.12.18. 12:50

Hazai pályán térhet vissza a siker ösvényére a PEAC

A dobogós helyekért küzdő UNI-Győr MÉLY-ÚT otthonában lép ma délután 17.00-kor pályára a PINKK Pécsi 424 női kosárlabdacsapata az NB I.-es bajnokság tizenkettedik fordulójában.

A. M. R.

Fotó: Laufer László

Ezzel a találkozóval megkezdődik a bajnokság második köre, első párharcuk alkalmával a tabellán 7-4-es mérleggel, a negyedik helyen álló vetélytársukkal szemben hazai pályán 66-92 arányú vereséget szenvedtek a pécsi lányok. A győri alakulat jobb játékerőt képvisel, ugyanakkor a vendégegyüttes legnagyobb célja az, hogy az edzéseken elvégzett munka a mérkőzésen minél inkább visszaköszönjön. 
 

 

A hétközi kupameccset követően ismételten szurkolói előtt léphet pályára az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata. A baranyai lányok nagy küzdelemben alulmaradtak szerdán a törökök ellen, azonban a szívük végig a helyén volt, így a lendületet továbbvíve, bizakodva várhatják a vasárnap esti, 18.00-kor kezdődő TFSE-MTK elleni párharcot, amelyre ingyenes a belépés. 
A nyitófordulóban 73-81-es arányban bizonyult jobbnak Csirke Ferenc együttese a sorozatban a harmadik szezonját az élvonalban megkezdő budapesti riválisukkal szemben, amely jelenleg a nyolcadik helyen tanyázik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában