Labdarúgás - nb III

2021.12.05. 09:35

Megkoronázná az őszi szezonját a Kozármisleny

Megyei rangadóval, a tavaszról előrehozott mérkőzéssel fejeződnek be az idei labdarúgó NB III.-as küzdelmek vasárnap 15.00 órakor, hiszen az éllovas Kozármisleny a sereghajtó Mohácsi alakulatot látja vendégül.

Móga Richárd

20210801 Mohács Fotó: Löffler Péter LP Új Dunántúli Napló DN B Build Mohács - HR-Rent Kozármisleny felnőtt férfi NB III. labdarúgó mérkőzés

Fotó: Löffler Péter

A Mohács együttesének kapaszkodnia kell a mezőnyre, így vélhetően mindent meg fog tenni Kvanduk János gárdája annak érdekében, hogy valamilyen módon meglepje a listavezetőt.

– Megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem elismerésem a Kozármisleny nagyszerű őszi teljesítménye iránt – kezdte Kvanduk János, a Mohács vezetőedzője. – A csapatomat tekintve úgy érzem, jól sikerült a felkészülés a tavaszi nyitányra, a játékosok kicsit talán fáradtabbak most, az ilyenkor szokásos magasabb terhelés miatt. Nem tartok az idény eleji formától, mindenkinek kellő mennyiségű játékperc van a lábában. Sajnos többen betegek és sérültek a csapatból, így még nem tudom, kik állnak majd a rendelkezésemre.

A mislenyieken az elmúlt hetekben érződött a fáradtság, de motiválja őket a remek szériájuk, még ha már kis pihenőre is vágynak.

– Az utolsó héten vagyunk, és nyugodtan kijelenthetem, várjuk már az őszi idény végét – mondta a csapat állapotáról Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője. – A lehető legerősebb kezdőcsapatot szeretném a pályára küldeni, de nem lesz egyszerű dolgom, hiszen Kozics az eltiltását fogja tölteni, illetve négy játékosom is könnyített edzésmunkát végzett a héten sérülés miatt, de remélhetőleg vállalni tudják a játékot. Szeretnénk az őszi szezonunkat megkoronázni.

Vasárnapi program: Paks II.–Gerjen (11.00), Monor–Makó, Vác–Balassagyarmat, Dabas-Gyón–ESMTK, Iváncsa–Ferencváros II., MTK II.–Bp. Honvéd II., Rákosmente–Dabas, Szekszárd–Dunaújváros, Hódmezővásárhely–Cegléd (13.00)

Az állás (20 csapat): 1. Kozármisleny 49 pont, 2. Dunaújváros 42, 3. Makó 39... 20. Mohács 7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában