Labdarúgás

2022.01.22. 11:59

A Lőrinc megtartja főpróbáját

Felkészülési meccset vív egymással szombat délután a Szentlőrinc és a Kozármisleny.

A. M. R.

Forrás: Szentlőrinci Sportegyesület

Nem unatkozhatnak a futballrajongók a hétvégén, ugyanis felkészülési meccset vív egymással ma délután a másodosztályú Szentlőrinc, valamint az NB III.-as bajnokság listavezetője, a Kozármisleny. Ráadásul a baranyai ütközet mellett a másik harmad­osztályú gárda, a Mohács labdarúgócsapata is színre lép a Jánoshalma vendégeként. 

 

A mislenyi együttes ezidáig két edzőmérkőzésen van túl, és még mindig nem talált legyőzőre. A Mohács ellen 1-1-es döntetlent játszott a csapat, míg a Kazincbarcika ellen egygólos győzelmet aratott Aczél Zoltán alakulata. Szombat délután 14.00-kor kiderülhet, hogy mire is képes a Kozármisleny, ugyanis a harkányi pályán a Szentlőrinc ellen bizonyíthat a klub. 

 

A Szentlőrincnek egyébként egy másik találkozója is lesz ezt megelőzően, az Eszék második csapatával csap össze déltől. 

A Mohács is két felkészülési összecsapást tudhat maga mögött, és szintén nem kapott még ki. A mislenyi iksz után, a Bóly ellen játszott hatgólos döntetlent Kvanduk János gárdája. Az NB III.-as sereghajtó ma 11.00-kor tovább folytathatja építkezést a Jánoshalma otthonában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában