Büszkeségünk

2022.01.17. 13:04

A Mecsek Rallye lett a tavalyi év versenye

K. B.

Fotó: Shutterstock

Megtartotta a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség a hagyományos évi díj­átadó gáláját, amelyen Ráti Gergőék és Zsebe Gáborék is átvehették trófeáikat. A versenyzők kiváló teljesítménye mellett pedig a versenyek minőségi kivitelezését is elismerték az eseményen. Utóbbi díjak közül kettő is Baranyába került. A Rally1-ben a Mecsek Rallye-t választották az év versenyének, míg a harmadik osztályban a Pécs Rally-t. 

 

– Nagy öröm számomra, hogy a Magyar Autósport Szövetség is elismerte a munkánkat, hiszen a versenyzőktől és a nemzetközi szövetségtől is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, motiváltan és felelősségteljesen végeztük a szervezéssel járó feladatokat. Jelen István és Bernáth Miklós távozásával pótolhatatlan és feldolgozhatatlan veszteség ért minket, ezt a nagyszerű elismerést az ő emléküknek szeretném ajánlani – fogalmazott a PSN Zrt. vezérigazgatója, Máté János az elismerés kapcsán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában