Labdarúgás

2022.01.26. 16:06

A szövetség válaszára vár a PMFC

Elhalasztaná a PMFC labdarúgócsapata a Szentlőrinc elleni vasárnapi NB II.-es tavaszi nyitányát, mert ismét felütötte a fejét a betegséghullám a keretben. 

K. B.

Vas László gondjai egyre csak nőnek

Fotó: L.P.

A pécsi klub tájékoztatása szerint tizenkét főre növekedett azon játékosok és stábtagok száma, akik megbetegedtek. A labdarúgók közül az orvosi stábbal egyeztetve kevesen jelentkezhetnének játékra, mivel követniük kell az egészségügyi protokollokat. 

A Pécs azt is közölte, hogy a Szentlőrinccel egyeztettek az ügyben, s a megyei rivális belement a halasztásba. 

 

A mérkőzés pótlására a Lőrincnek egyetlen időpont volt megfelelő, ez pedig a válogatott szünet egyik napja (2022. március 26-27.), amit a Pécs elfogadott. A két egyesület most az MLSZ Versenybizottságának döntésére vár az ügyben. 

 

A PMFC számára az őszi idény végén is komoly fejtörést okozott a járvány. Akkor hasonló számban dőltek ki a sorból a labdarúgók, s az idő alatt a pályán is szenvedett a gárda, halasztási kérelmet azonban nem nyújtottak be. A Pécs egyébként az elmúlt két hétvégén ellenfél híján edzőmeccset sem tudott játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában