Kötélugrás

2022.01.20. 15:00

Érmekig hajtották kötelüket a fiatal baranyai sportolók

A közelmúltban Harkányban rendezték meg az Országos Kötélugró Bajnokságot a Szalántai Kötélugró Sportegyesület szervezésében.

A. M. R.

Fotó: K. J.

A jó hangulatú, pörgős megmérettetésen megközelítőleg 140 versenyző mérettethette meg magát egyéni-, páros- és csapatversenyszámokban. Az ország különböző pontjairól érkeztek indulók, és összesen 11 csapat vett részt a próbatételen. Jelen voltak Budapest, Kispest, Kőszeg, Mórahalom, Martfű, Kecskemét, Nagyatád, Maklár, Dombóvár, Nagykanizsa, valamint Szalánta legjobbjai. 

 

A szalántai együttes különösen eredményes versengést tudhat maga mögött, ugyanis a baranyai alakulat 6 arany-, 1 ezüstérmet, illetve 2 bronz­érmet szerzett. 

A közönséget is kellőképpen kiszolgálták a fiatalok, hiszen a 4–6, vagy akár a 10 fős csapatok úgynevezett Demo versenyszámban jeleskedhettek, amely egy rendkívül látványos, zenés, táncos, jelmezes előadásnak számít. 

 

Ennek a számnak a legkisebbjei között Szalánta csapata lett a győztes. A csapat tagjai: Szöllősi Viktória, Kun Liliána, Gazsi Iringó, Szilber Dzsenifer, Petrovics Áron. Felkészítők: Szajkó Nikolett és Dobri Mercédesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában