Labdarúgás

2022.01.28. 18:38

Hiányzókkal nem megy a Mohácsnak

A rengeteg hiányzó nagyban befolyásolta a Mohács labdarúgócsapatának teljesítményét a Paks II. elleni felkészülési mérkőzésen, így nem is csoda, hogy a téli időszak során először vereséget szenvedett a baranyai együttes.

A. M. R.

a20200822_pvsk-mohacs_pecs_DN_LP Pvsk-Mohács megyei I. labdarúgó mérkőzés

Kvanduk János alakulata a legutóbbi mérkőzést megelőzően három összecsapást abszolvált úgy, hogy még csak ki sem kapott. Két döntetlen mellett egyszer fölényes győzelmet aratott a gárda. 

 

Ezúttal azonban sok játékosra nem számíthatott az NB III.-as sereghajtó, így igencsak küzdelmes felkészülési meccsen van túl a Mohács. 

– Jelenleg sajnos nincs tíz egészséges felnőtt játékosunk, de legalább a kapusedzőnk és a másodedzőnk is kiváló formában van – vélekedett Kvanduk János. – Sajnos le kell mondanunk a szombati meccset, mert tegnap újabb sérülés is történt. Így már csak a masszőr és én maradtunk, mi meg félünk, hogy szombatig nem érjük el a versenysúlyunkat. 

 

A kialakult játékoshiány miatt tehát a Mohács kénytelen lemondani a hétvégére tervezett Gárdony-BVSC elleni párharcát, mivel szinte lehetetlen lenne egy teljesen egészséges felnőttcsapatot pályára küldeni. 

 

B Build Mohács–Paksi FC II. 1–3 (0–2) 

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Mohács: Mester – Bódis, Ignácz, Forró, Müllerlei – Nagy, Dér, Kiss, Vég – Gellén, Péter. Cserék: Farkas, Román, Szabó. Vezetőedző: Kvanduk János. 

Gólszerzők: Skripek (2), Pesti, illetve Vég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában