Férfi kézilabda

2022.01.22. 21:06

Könnyedén nyert a Komló a PVSE ellen

Robog tovább a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatának felkészülése az NB I. február eleji rajtjára. Kilvinger Bálint vezetőedző szombaton délelőtt pedig a Pécsi VSE gárdája ellen tesztelhette tovább, mi működik a csapata játékába, s mi kevésbé.

Kvanduk Bence

20210607 Komló Megnyerte 25-22-re a Liga Kupa fináléjának első meccsét hazai pályán a Sport36-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata a Csurgó ellen, így előnyből várhatja a szerdai visszavágót. Sport36-Komló–Csurgó KK 25-22 férfi kézilaabda mérkőzés. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló Képen: GRÜNFELDER PÉTER

Fotó: LL

A találkozó olyan szempontból is különleges volt, hogy az NB I. B-s alakulat mezét több komlói kézilabdázó is magára húzta, hiszen Kovácsevics István és Metcz Dávid kölcsönben a sárgáknál szerepelnek, míg Szilágyi Benjáminak és Apostolow Andrásnak kettős játékengedélye van.

 

Természetesen a két csapat közti osztálykülönbség viszonylag hamar megmutatkozott, nagyjából az első félidő felénél elkezdték a bányászok lerázni magukról a pécsieket. A szezon előtt pedig az is biztatónak tűnik, hogy a hosszú sérüléséből felépülő Szkokán Szabolcs felvette a ritmust, s csapata legjobbjai között volt az összecsapáson.

 

A klub azt is kiemelte a mérkőzés kapcsán, hogy a próbajátékon szereplő horvát jobbátlövő, Tomislav Radic, hasznosan játszott elől, és védekezésben is. Emellett Szilágyi 8 alkalommal hiúsította meg anyaegyüttese gólszerzési kísérleteit.

 

Sport36-Komló–PVSE 34–16 (16–7)

Férfi kézilabda felkézülési mérkőzés. Komló. 

Vezette: Ujvári, Rozina. Komló: GRANICS – Urbán 2, ZOBEC 5, Jóga 2, Sunajko 2, Vranac 1, Orbán 2. Csere: PÁSZTOR (kapus), Takács 3/3, MELNYICSUK 5, SZKOKÁN 3, Szöllősi, JERKOVICS 4, Radic 3, Hoffmann 2. Edző: Kilvinger Bálint. A Pécs legjobb gólszerzője: Vass Á. 5.

Hétméteresek: 5/3 ill. 2/1. 

Kiállítások: 6, ill. 0 perc.

 

Legközelebb a Komló kedden lép pályára, a Budai Farkasok otthonában játssza le soron következő Liga Kupa-mérkőzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában