Női röplabda

2022.01.11. 20:39

Nem okozott problémát a sereghajtó a PEAC számára

Nem a legjobb szereplésével, de így is biztos győzelmet aratott hazai pályán a PEAC női röplabdacsapata az NB II.-es bajnokság tizedik fordulójában.

A. M. R.

Forrás: PEAC

Az első játszmában esélyt sem adott érdi ellenfelének a házigazda. Különösen árulkodó, hogy a baranyai együttes nagyjából negyedóra elteltével már behúzta az első etapot. 

 

A folytatásban mindkét klub nagyon sokat hibázott, de a hazai gárda a döntő pillanatokban kellőképpen megrázta magát, így csak szorosabbá tehette a játszmákat a sereghajtó Delta Röplabda SE. 

 

– Nagyon látszódott, hogy ez volt az év első mérkőzése, de ennek ellenére sikerült itthon tartanunk a 3 pontot. Elég hullámzóan játszottunk, de a végén helyén volt a szívünk, és győztesen jöhettünk le a pályáról – vélekedett az összecsapást követően Horváth Alexandra, a PTE-PEAC vezetőedzője. 

 

A pécsi lányok a hétvégén nem lépnek pályára, így lesz idejük készülni a tabellán előttük szereplő Kispest elleni idegenbeli rangadóra. 

 

PTE-PEAC–DELTA Röplabda SE 3-0 (25-12, 25-22, 26-24) 
Női röplabda NB II., 10. forduló. PEAC: Husznai, Merkler, Hoffmann K., Újhelyi, Hoffmann H., Petőfi. Csere: Orning, Nagy Zs., Molnár A., Szabó P., Tóth T., Kaufmann, Székely. Vezetőedző: Horváth Alexandra. 

Következik (01. 23.): Kispest–PTE-PEAC (13.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában