Férfiröplabda

2022.01.18. 13:27

Olcsón megúszták a bealvást a pécsiek

Jócskán megnehezítette a PTE PEAC férfiröplabda-csapatának dolgát az NB II.-es bajnokság tizenegyedik fordulójában a sereghajtó Zalaegerszeg.

Móga R.

Forrás: PEAC

A zalai együttes csupán egyetlen alkalommal nyert ezidáig az idei szezonban, ráadásul a hétvégi összecsapás is úgy indult, hogy nem szerzik meg második győzelmüket. Könnyed első szett után, kétszer is alulmaradt a vendégeskedő pécsi klub. Mikor már valóban veszélyben lehetett volna a baranyai csapat sikere, Szabó Tamás alakulata megrázta magát, és megfordította a találkozót. 

 

– Az idei év első mérkőzése egy kicsit izgalmasabbra sikeredett, mint amire számítottam – vélekedett Szabó Tamás, a PEAC trénere. – A hiányzók és a hosszú út ellenére jól kezdtük a meccset. A második és a harmadik szettben beleültünk a mérkőzésbe, ezzel együtt nem pörgött a csapat, és elvesztettük a játék ritmusát. A folytatásban magunkra találtunk, az ötödik szettben pedig fegyelmezetten végigvittük a játékunkat egy kisebb hullámvölgyön. 

 

ZTE Röplabda Klub– PTE PEAC 2:3 (19-25, 25-23, 25-22, 13-25, 13-15) 

Férfi röplabda NB II., 11. forduló. PEAC: Szabó T., Kecskés, Bánki, Schmitz, Fischer, Várhalmi. Csere: Ujhelyi, Oletics. Edző: Szabó Tamás. 

Ez következik (01. 22.): PTE PEAC–Dág KSE (15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában