Kézilabda

2022.01.22. 08:59

Szurkolói előtt finomhangol a PVSE ellen a Komló

A balatonboglári Liga Kupa-sikert és vereséget követően ma egy edzőmeccsel csiszolhatja tovább a játékát az NB I.-es rajtra a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata.

K. B.

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja

Fotó: Löffler Péter

Ezt pedig a bajnokiait szintén a bányászok otthonában játszó PVSE ellen tehetik meg. A mérkőzést 11.00-kor kezdik majd a felek, amit az érdeklődők érvényes védettségi igazolvány birtokában ingyen megtekinthetnek. 

 

A Komló a felkészülési időszakban egy edzőmeccset már játszott, a Kecskemét ellen Szegeden, aztán a Liga Kupában előbb legyőzte kedden a NEKA-t 32–27-re, majd délután 39–25-ös vereséget szenvedett. A pécsiek elleni találkozót követően aztán 25-én ismét a kupában a Budai Farkasokkal mérkőznek Kilvinger Bálint tanítványai, 28-án a Fradi látja őket vendégül egy előkészületi találkozóra, majd újabb Liga Kupa dupla forduló keretében a Vecsés ellen 29-én lezárják a felkészülési időszakot. A bajnoki kezdés február 5-én Balatonfüreden lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában