Best of 2021

2022.01.04. 15:51

Tavaly is résen voltunk a sporteseményeken (galéria)

A 2021-es év első felében még nem teljesen, de az őszi szakaszára már nagyjából mindenhol visszatérhettek a szurkolók a lelátókra, vagy épp a korlát mellé.

K. B.

A szakértők már megoldották a PMFC problémáit

Fotó: L. P.

Ez ismét szórakoztató és érdekes pillanatokkal fűszerezte meg a sportélményt – a Dunántúli Napló fotóriporterei pedig résen voltak, előlük senki nem bújhatott el legyen az pályamunkás, labdaszedő, játékos, edző vagy éppen rajongó. 

 

Persze a kényszer is szült érdekes megoldásokat olykor, hiszen a járvány miatt sokszor a sporttelepen kívül szorultak a nézők, ők viszont kreatív megoldásokkal mégis elérték, hogy megnézhessék az aktuális hétvégi rangadót. 

 

Azt azonban muszáj elismerni, a mérkőzések nem mindig szegezik az emberek, de főleg az ifjabb korosztály szemét a pályára, viszont ilyenkor lehet igazán jól elkapni, mennyire bepörgeti őket mégis az élmény. Ez azonban nem csak az emberekre, négylábú barátainkra is igaz, akik vagy teljesen ámulatba esnek a labda pattogásától, vagy éppen azt vizslatják kitől is lehetne egy kis nasit, vagy simogatást kikuncsorogni, hisz a kényeztetésből sosem elég. 

 

Az extrém gólörömökből sem volt persze hiány, amiket érdemes volt jól begyakorolni, főleg, ha nem Cristiano Ronaldo vagy más sztár mozdulatsorát utánozta valaki, mert akár fájdalmas élmény is lehetett a katarzisból. 

 

Reméljük, hogy idén is rengeteg hasonló pillanatot élhetünk meg a szurkolókkal együtt, hiszen az azt jelentené, a sport fölül végre eltűntek a járványhelyzet sötét fellegei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában