Vívás

2022.02.17. 14:30

Remekeltek a PTE-PEAC ifjú vívói a fővárosban

Döntős helyezésekkel örvendeztették meg szurkolóikat a PTE-PEAC ifjú vívói a Budapesten rendezett háromnapos Kulcsár Győző Emlékversenyen.

Sz. D.

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

Először a gyermekkorosztály (U12) versenyszámait rendezték meg, ahol Faragó Tamara szerepelt a legjobban a pécsiek közül, az 58 fős nemzetközi mezőnyben a 8. helyen zárt. Hesz Krisztián tanítványa három egyeneskieséses mérkőzést nyert meg, a legjobb négy közé jutásért is mindössze egy tussal maradt alul. 

 

A megmérettetés második napján két PEAC-os fiú döntőzött. Bagoly Benedek az újoncok versenyében az ötödik helyet kaparintotta meg. Hesz-Antonovics Dóra tanítványa kiváló csoportkör után magabiztosan menetelt a táblán, ahol csak a végső győztes román ellenfele tudta megállítani. A törpici korosztályban (U10) pedig Marczi Balabán ért el nagyszerű eredményt, ötödik lett. 

A serdülő (U14) pécsi fiúk közül Lippai Máté emelkedett ki hetedik helyével, amivel a legjobb vidékiként zárta a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában