Kézilabda

2022.03.05. 09:40

Kemény kihívás előtt áll a Komló

A Telekom Veszprém elleni éles tesztet követően szombaton 18 órakor, az NB I. 17. fordulójában újra pályára lép a Sport36-Komló férfikézilabda-csapat. Kilvinger Bálint tanítványainak a Gyöngyös otthonából kellene elhoznia a két pontot ezúttal.

K. B.

A felek őszi összecsapásán nagy csata alakult ki a pályán, a gárdák végig fej fej mellett rohantak a sikerért. A mérkőzés vége előtt egy perccel aztán Melnyicsuk ­egalizált, s Pásztor védése után támadhatott a győzelemért a Komló, de nem sikerült kaput találni, így maradt az osztozkodás. 
 

A Gyöngyös egyébként egy nehéz sorozatból várja a Komlót. A Tatabánya ellen vereséget szenvedett, majd a Csurgót verte eggyel, legutóbb pedig a Ferencváros ellen játszott, s kapott ki öt góllal. 
 

– Nagyon kemény mérkőzésre számítunk. A Gyöngyös kifejezetten erős hazai pályán, de mindenféleképpen a két pontért utazunk – fejtette ki a klub közösségi portálján Gründelder Péter, a Komló beállója, aki beszélt a magára, és poszttársaira váró kihívásról is. – A mi feladatunk is kemény lesz, mert általában mi kapjuk a legtöbbet meccseken. 
 

Az állás (14 csapat): 1. Szeged (17 mérkőzés) 33 pont, 2. Telekom Veszprém (16 m.) 31, 3. Balatonfüred (16 m.) 23... 6. Sport36-Komló (16 m.) 16... 8. Gyöngyös (16 m.) 15. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában