Vízilabda

2022.03.05. 12:07

Nem csak a meccsről fog szólni a találkozó

A közvetlen rivális Egert fogadja a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az OB I. 23. fordulójában. A szombaton 16 órakor kezdődő, s a helyszínen is ingyenesen megtekinthető mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Sz. D.

Képünk egy korábbi meccs illusztrációja

Fotó: Laufer László

Az alapszakaszból már csak négy kör van vissza, s a sorsolás úgy hozta, hogy a hajrában olyan csapatokkal találkoznak a pécsiek, akik ellen jó esélyük van a pontszerzésre. Az egriek azonban biztosan nem fognak feltartott kézzel medencébe ugrani, de elmondható ez a következő három ellenfélről, a Szentesről, a Miskolcról és az UVSE-ről is. 
 

A pécsi klub a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal összefogva gyűjtést szervez az Ukrajnában zajló háború elől menekülők támogatásáért, s az egriek is jelezték, hogy mozgósítják a csapatot és a szurkolóikat. A tartós élelmiszerek és a gyermekápolási termékek mellett minden olyan dolgot szívesen fogadnak a szervezők, amik megkönnyíthetik a hazájukat elhagyni kényszerülők mindennapjait. 
 

A program: PVSK–Mecsek Füszért–ZF-Eger (szombat 16.00, élőben az M4 Sporton). 
 

Az állás (14 csapat): 1. FTC-Telekom 61 pont, 2. OSC Újbuda 56, 3. Szolnoki Dózsa 55, ...9. PVSK-Mecsek Füszért 24, 10. ZF-Eger 21. Sz. D. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában