Labdarúgás

2022.03.21. 22:03

Nem tudta bevenni szabályosan a PMFC a Kecskemét kapuját

A labdarúgó NB II 29. fordulójának utolsó mérkőzésén a Pécsi MFC a Kecskeméti TE-t fogadta. Mindkét csapat előtt volt lehetőség arra, hogy megszerezze a győzelmet érő gólt, szabályosan viszont egyik sem talált a kapuba.

Kvanduk Bence

20211017 Pécs PMFC (piros-fekete mez) - Budafoki MTE (fehér mez) férfi felnőtt NB II. labdarúgó mérkőzés Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN Képen: ADAMCSEK MÁTÉ (9)

Fotó: Löffler Péter

Nem bírt egymással a PMFC és a Kecskemét a 20. találkájukon. A két gárda nagy erőket mozgósított, hogy megrezgesse a másik hálóját, de többnyire nem jártak sikerrel a próbálkozások, mert többnyire mindig érkezett egy hősiesen mentő védő is. Ha pedig eljutottak lövésig a támadók, és a kaput is eltalálták, akkor a kapusok bizonyították, nem véletlenül esett rájuk edzőjük választása. A találkozó első félidejében így is megrezzent a Kecskemét hálója, Bíró Bence viszont lesről érkezett Adamcsek kipattanójára.

 

PÉCSI MFC–KECSKEMÉTI TE HUFBAU 0–0
 

Labdarúgó NB II., 29. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 600 néző. Vezeti: Kárpály Mihály (Berényi Ákos, Belicza Bence)
 

PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Dávid Z. (Zsemlye, 61.) – Sági, Futó, Nikitscher, Geiger (Kónya, 61.), Katona L., – Adamcsek (Hegedűs M., a szünetben), Bíró B. (Tihanyi, 76.). Vezetőedző: Vas László.
 

Kecskemét: Varga B. – Buna (Győri, 80.), Szabó A., Ryashko, Szalai G., Grünvald (Hadaró, 74.) – Nagy K., Vágó, Szuhodovszki (Szabó L., 90.) – Tóth B., Lukács D. Vezetőedző: Szabó István.


Képünk egy korábbi mérkőzésen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában