Kosárlabda

2022.03.30. 17:50

Szomszédvári rangadót rendeznek a fináléért

Sz. D.

Fotó: Domotor Csaba

Összeállt a két elődöntő mezőnye a női kosárlabda-élvonalban: az NKA Universitas PEAC április 2-án, szombaton Szekszárdon kezdi a két nyert meccsig tartó párharcot, míg a másik ágon a Sopron és a Diósgyőr küzd meg a döntőért.


A pécsiek a vártnál is könnyedebben, két nagyon sima mérkőzésen búcsúztatták a Csatát a negyeddöntőben, de a KSC-nek sem kellett megizzadnia a továbbjutásért. Djokics Zseljko együttese otthon 89–71-re, idegenben pedig 88–55-re győzte le a Vasas Akadémiát a legjobb nyolc között.

 
A PEAC és a KSC az alapszakasz során kétszer csapott össze egymással, Szekszárdon kikapott Csirke Ferenc csapata, de a Lauber Dezső Sportcsarnokban Kiss Virágék örülhettek. 
 


Női kosárlabda NB I. A-csoport, elődöntő. 1. mérkőzés: KSC Szekszárd–NKA Univer­sitas PEAC – április 2., szombat, 18.00. 2. mérkőzés: NKA Universitas PEAC–KSC Szekszárd, április 6., szerda, 19.00. 3. mérkőzés (amennyiben szükséges): KSC Szekszárd–NKA Universitas PEAC, április 9., szombat, 18.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában