Labdarúgás

2022.04.05. 14:41

A szívük nyert pontot – jobb lenne az eszüket használni

Csalódottan térhetett haza Szolnokról a hétvégén a PMFC labdarúgócsapata.

K. B.

Az NB II. 30. fordulójában csak egy pontot szereztek a sereghajtó otthonában, méghozzá úgy, hogy a pécsieknek kellett az utolsó pillanatig rohanniuk, hogy ne üres kézzel szálljanak fel a buszra. 

 

– Azt kaptuk a mérkőzéstől, amire számítottunk. Tudtuk, hogy küzdős meccs lesz. Mérges vagyok, és kicsit szomorú, mert tisztában voltunk azzal is, hogy az ellenfél mentálisan nehéz helyzetben, győzelmi kényszerben van. Úgy nyitottuk a mérkőzést, ahogyan szerettük volna, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sok lehetőségünk volt, hogy megszerezzük a vezető találatot. Sajnos nem éltünk ezekkel, rossz döntéseket hoztunk – nyilatkozta Vas László, a Pécs vezetőedzője a meccs után.

 

– Az idő mú­lásával nem a győzelmi kényszerben lévő hazaiak váltak görcsössé, hanem mi siettettük a játékot, sok hibával futballoztunk. Úszni látszott már minden, amikor a szívünknek köszönhetően nyertünk egy pontot. Jobb lenne, ha a jövőben inkább az eszünket és a képességeinket használnánk, abból merítenénk! 

Címkék#NB II#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában