Kosárlabda

2022.04.22. 09:57

Kiderül, pár nap alatt mire jutott Brajkovics

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Ma fut ki először úgy a pályára a PVSK-Veolia NB I.-es férfikosárlabda-csapata, hogy Drazsen Brajkovics készítette fel az előtte álló csatára. A pécsiek ezúttal a Nyíregyházát fogadják 18 órától az alsóházi küzdelmek második felére fordulva.

A Pécs már csak a matematikában bízhat, hiszen meg kellene nyernie minden összecsapását, míg egy riválisának mindenképpen el kellene veszítenie az összes hátralévő meccsét. Persze már az is jó lenne, ha pályaelőnnyel kezdhetné a playoutot a gárda, de egyelőre minden ellenfél lépés­előnyben van vele szemben.

A Nyíregyházával szemben egyébként jó a Vasút idei mérlege, hiszen az alapszakaszban vendégségben 110–104-re nyert, míg idehaza 93–85-re. A középszakaszban való találkozójuk viszont nem ad sok bizakodásra okot, hiszen a cápák 78–73-ra verték a Pécset úgy, hogy Brkicsék csak a harmadik negyedben nyertek, s azzal tették szorossá a végeredményt, de a záró tíz percben nem tudták tartani a tempót.

A Zalaegerszeg holnap utazik a Pakshoz a másik mérkőzésre.

Az állás: 1. Nyíregyháza 11 győzelem/18 vereség, 2. Zalaegerszeg 11/18, 3. Paks 9/20, 4. PVSK-Veolia 8/21.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában