Labdarúgás

2022.04.13. 12:04

Újabb lépést tehet meg a Misleny

Nagyon közel léphet ma a bajnoki címhez a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB III. Közép-csoportjában.

MW

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja.

Fotó: Löffler Péter

Négy győzelemnyi ponttal vezet a második Dunaújváros előtt Aczél Zoltán gárdája, s ezt követően már csak nyolc forduló lesz vissza. Az pedig nagyon meglepő lenne, ha a bennmaradásért küzdő Vác lenne az, amely 29 veretlen mérkőzés után megszakítaná a kék-fehérek elképesztő szériáját. Persze sokszor az ilyen, minden mindegy alapon játszó csapatok tudnak a legveszélyesebbek lenni. 

 

Ezzel szemben a B Build Mohácsnak ismét a tökéletességre kell törekednie, s a Makó ellen sem lesz elég a majdnem kitűnő, ahogy a Balassagyarmaton sem volt. Kvanduk János tanítványainak óriási szüksége van a három pontra, s talán ennél nagyobb esélyük nem is nagyon lesz közelíteni a még épp a vonal felett álló Váchoz. Az ötödik helyezett Makó viszont nem fogja könnyen adni az egységeket, hiszen szeretne a dobogón végezni, s erre jó esélye is van még. Legutóbb 4–0-ra kikaptak a baranyaiak ellenük. 
A mai program: B Build Mohács–Makó 16.00, HR-Rent Kozármisleny–Vác 18.00. 

 

Az állás: 1. HR-Rent Kozármisleny 75 pont, 2. Dunaújváros 62, 3. Balassagyarmat 56, 4. Paks II. 52, 5. Makó 50... 16. Vác 31, 17. Dabas-Gyón 23, 18. Rákosmente 17, 19. B Build Mohács 17, 20. Gerjen 16. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában