Kosárlabda

2022.05.07. 09:55

Egyetlen apró hiba is végzetes lehet a PVSK számára

K. B.

Fotó: Laufer László

Az idény talán legnehezebb szakaszához érkezett a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amit minden igyekezete ellenére nem tudott elkerülni. 

Az NB I. play-outjában az elmúlt időszakban – főleg Eilingsfeld visszatérése óta – egyre jobb formába lendülő Paks lesz az ellenfele a pécsieknek, amelytől az utolsó alapszakasz meccsen Brkics és Illés nélkül vereséget szenvedtek. Ők viszont ma Pakson 18.00 órakor visszatérhetnek már.

– Carpenter sajnos nem fog tudni továbbra sem játszani, de a centerünk, Veljko Brkics, illetve Illés Máté is visszatért, edzettek velünk. Ez előny számunkra, hogy plusz két embert tudunk pályára küldeni. Mindenképpen nyerni szeretnénk. Kevés időnk volt, az új edzővel még nem sokat dolgoztunk együtt, de úgy gondolom, lépésről lépésre haladva igyekezett megváltoztatni a dolgokat támadásban és védekezésben. Szombaton egy másik csapat fog kimenni a pályára – jelentette ki Bíró Olivér, a PVSK csapatkapitánya a klub felületein.

Ahhoz, hogy megtartsa az A-csoportos tagságot a Panthers, két győzelmet kell aratnia három mérkőzésen az atomvárosiak ellen, azonban a csupa vereségből álló középszakasz miatt elvesztette a pályaelőnyt, azaz kétszer kell Pakson játszania, hacsak nem rendezi le valamelyik gárda az első két találkozón a bennmaradás sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában