Kézilabda

2022.05.16. 14:06

Győzelem után várja a Mohács is az utolsó bajnokit

K. B.

Forrás: Mohácsi Női Kézilabda Facebook oldala

Fotó: Zsolt Puskas

Győzelemmel készült mindkét NB I. B-s baranyai női kézilabdacsapat az utolsó bajnokijára, hiszen az alsóházban a Mohács a Csepelt, míg a Kozármisleny a felsőházban a Ferencváros U19-es gárdáját verte.

Csepel–Mohácsi TE 1888 23–25 (11–14) 
Női kézilabd a NB I. B, alsóház, 9. forduló. MTE 1888: Hibácska – Bozsovics 7, Pál 1, Kaló 3, Takács 3, Ruff, Hahner 1. Csere: Andrássy (kapus), Policsek, Dömse, Szidonya 1, Rittlinger 6, Jakab, Ragoncsa 1, Spán 2. Edző: Kindl Gabriella.

Kindl Gabriella: – A jó kezdés után hullámzóan játszottunk támadásban és védekezésben is, ennek ellenére egy percig sem volt kétséges a győzelmünk. Gratulálok a lányoknak, a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését +2 ponttal zártuk! 

FTC U19–Kozármisleny SE 24–26 (15–16)

Női kézilabd a NB I. B, felsőház, 9. forduló. Kozármisleny: Vig (kapus), Wichmann (kapus), Lengyel 4, Szemmelrock 4, Scheffer 3, Tobak 2, Leitner 2, Bréda 2, Varga N. 2, Hornyák 2, Brettner 2, Szabó P. 2, Imrei 1, Grénus, Markovics, Köpösdi. Vezetőedző: Kovács Tamás.

Kovács Tamás: – Teljesen más arcunkat mutattuk, mint múlt héten. Újra érezhető volt, hogy hajlandóak vagyunk küzdeni, harapni, ami néha túlzó is volt, így több esetben elváltottuk magunkat. Elviseltünk mindent ezen a meccsen!

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában