Labdarúgás

2022.05.24. 12:39

Jó vendégekhez illőn elhozták a pontokat

Kiváló vendég volt a labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában a HR-Rent Kozármisleny és a B Build Mohács is, hiszen mindkét baranyai alakulat begyűjtötte a három pontot.

Móga R.

A mohácsi gárdának már nincs vesztenivalója, talán ennek is köszönhető, hogy ilyen bátor és összeszedett játékot produkál. Ráadásul egy hellyel feljebb tornászta magát a csapat a tabellán, így az utolsó fordulót a tizenhetedik helyről várhatja Kvanduk János brigádja. 

– Motiváltan, összeszedetten játszottunk az egész mérkőzésen. Úgy vélem, hogy megérdemelten nyertünk, s szeretnénk az utolsó körben is diadalmaskodni – fogalmazott a mohácsi tréner. 

A már bajnok Kozármisleny még mindig maximálisan össz­pontosít, hiszen egy cél még mindig lebeg a szemek előtt: a veretlenség. Azzal, hogy a baranyai klub sikerrel vette a hétvégi összecsapását, már csak kilencven percre van attól, hogy veretlenül megnyerje a labdarúgó NB III. Középcsoportját. 

– Csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni! Ha a 38. meccset is sikerül veretlenül lehozni a bajnokavató meccsen, azzal felteszik az i-re a pontot, nem mintha nem lenne már fent, mert amit ők produkáltak, az már egy nagybetűs i, de ott a Monor-mérkőzés – nyilatkozta a Misleny edzője, Aczél Zoltán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában