Kézilabda

2022.05.24. 17:07

Megszerezte az ezüstöt a PEAC

K. B.

Forrás: PEAC/Facebook

Sikerült a PEAC férfikézilabda-csapatának szépen pontot tennie az idény végére. Papp László tanítványai a Dunaújváros otthonában arattak győzelmet. Ezzel egy helyet még javítani is tudtak a tabellán, másodikként zárták le az NB II. Dél-nyugati csoportjában szereplésüket. 

A Mecseknádasdnak nem ment ilyen jól a már régóta bajnok Nagykanizsa ellen. Bár szépen tartották magukat az ellenfélen, nem sikerült őket befogniuk, így vereséggel búcsúztak ettől a szezontól. Az ötödik helyen végeztek, épp a Dunaújváros mögött kettő ponttal. 

Dunaújváros–PEAC 31–34 (14–15) 
Férfi kézilabda NB II., Dél-nyugat, 22. forduló. A PEAC gólszerzői: Forgács D. 9, Lipótzy 7, Simon B. 5, Szögi 2, Nagy T. 1, Trischler 3, Gelb 7. Edző: Papp László. 

Nagykanizsa–Expressz Zálog Mecseknádasd 27–22 (15–10) 
Férfi kézilabda NB II., Dél-nyugat, 22. forduló. A Mecseknádasd gólszerzői: Wéber 5, Kálóczi 4, Bérces 2, Győri 2, Kollár 2, Hidasi 2, Zuder 2, Kovács D. 1, Liptai 1, Bálint 1. Edző: Frey Tamás. 

 

A PEAC női csapata már fordulók óta tudta, hogy megvan a bajnoki cím, már csak a feljutásért kellett hajtania. Ezért minden tőle telhetőt elkövetett, legyőzte az Alba Fehérvárt, s egy kicsit a gólkülönbségén is sikerült kozmetikáznia. 

PEAC–Alba Fehérvár U22 35–32 (18–18) 
Női kézilabda NB II., Dél-nyugat, 22. forduló. PEAC: Németh – Hámori 3, Péter 7 (3), Horváth 7 (1), Takács 5 (2), Potonjac 2, Kósa 6. Csere: Bocskor – Palaczki, Acsai 1, Bácsalmási 1, Kovács, Szabó, Borbély, Őz 2, Kanyó 1. Edző: Papp László.
 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában