Labdarúgás

2022.05.26. 13:00

Milliomossá válhat, aki büntetőt rúg Siklóson

Ezen a hétvégén, május 29-én, vasárnap 15 órakor lesz a Mehring Lajos Városi Sportcentrumban a tizenegyesrúgó bajnokság egyik területi selejtezője.

H. L.

Fotó: Unger Tamás

A másodszor kiírt országos sportrendezvény fővédnöke a 108-szoros volt válogatott kapus, Király Gábor. A többi helyszínhez képest kuriózum, hogy a baranyai városban a büntetőket védő kapusok egyike egy többszörös magyar válogatott hálóőr lesz, akinek a kiléte azonban egyelőre nem publikus, de az esemény előtt egy vagy két nappal a rendezők természetesen nyilvánosságra hozzák majd a nevét. 

Siklóson ott lesz Bacsa Anna, a tavalyi versenysorozat női győztese is. 
A bajnokság döntőjét Budapesten rendezik meg az egyik őszi NB I-es mérkőzés szünetében. Aki eljut odáig és megnyeri a fődíjat, az minimum egymillió forinttal lesz gazdagabb, a fődíj összege azonban a nevezők számának függvényében sokkal több is lehet. 

Regisztrálni és nevezni kizárólag online, a www.tizenegyesrugo.hu weboldalon lehet, ami még vasárnap délelőtt is megtehető. Férfiak és nők egyaránt nevezhetnek, sőt, idén a 6–14 év közöttiek ezt külön kategóriában, a juniorban tehetik meg, a felnőttek nevezési díjának mindössze egynegyedéért. 

Siklóson lesz tombola is, amelynek fődíja egy eredeti, Király Gábor által dedikált K1RÁLY szürke melegítőnadrág lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában