Labdarúgás

2022.05.22. 20:16

Mindkét baranyai csapat elhozta a három pontot

Mindkét baranyai együttes egygólos győzelmet aratott idegenben, a labdarúgó NB III.-as bajnokság harminchetedik fordulójában.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Amikről néhány hete lapunkban írtunk, azok a dolgok beigazolódni látszanak az elmúlt mohácsi mérkőzéseket látva. Ha az együttes valamivel több támogatást kapott volna az idény kezdetén, mint ígéretet, akkor könnyen lehet, a kiesés szele meg se csapta volna. Mindentől függetlenül a Mohács ezúttal is megmutatta, hogy képes ezzel a kerettel is eredményes focit játszani. 

Szekszárdi UFC– B Build Mohács 1–2 (0–2) 
Labdarúgó NB III., 37. forduló. Szekszárd. V.: Holczbauer (Molnár A., Szalai). Mohács: Farkas – Ignácz, Hetényi, Forró, Kocsis – Nagy Zs. (Bódis), Vég, Müllerlei, Bischoff – Bohata (Menyhei), Csernik (Gellén). Vezetőedző: Kvanduk János. 
Mohács gólszerzői: Vég, Csernik. 

Szép győzelmet aratott idénybeli utolsó idegenbeli összecsapásán a már bajnok Kozármisleny, s ezzel tovább nyújtja veretlenségi sorozatát. 

A mislenyi alakulat már az első félidőben megszerezte a vezetést, és a rossz szériában lévő Hódmezővásárhely nem is igazán tudott komoly veszélyt kialakítani Lékai kapuja körül. 
Így tehát kilencven percre a Kozármisleny attól, hogy veretlenül nyerje meg a 2021/22-es labdarúgó NB III.-as bajnokságot. 

Hódmezővásárhelyi FC–HR-Rent Kozármisleny 0–1 (0–1) 
Labdarúgó NB III., 37. forduló. Hódmezővásárhely. Vezette: Kovács G. (Vrbovszki, Pogonyi). Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Beke (Nagy E.) – Horváth – Szabó D. (Loch P.), Kozics (Horvát G.), Vajda (Kirchner) – Hampuk (Berdó), Tóth Z. Vezetőedző: Aczél Zoltán. 
Misleny gólszerzője: Kozics. 
Ez következik (05.29.): Kozármisleny–Monor, Mohács–Hódmezővásárhely (mindkettő 17.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában