Kézilabda

2022.05.21. 21:23

Nem tudta megszorítani most a Komló a Ferencvárost

Négygólos vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. utolsó előtti fordulójában.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Jól kezdett a Komló a Ferencvárosnál, az első perceket követően azonban Nagy Bence irányításával nagy rohanásba kezdett a hazai csapat. A szünet előtti tíz percig uralták is a zöld-fehérek a játékot miközben a bányászok elvesztették Takács Bencét. Akkor viszont elkezdődtek a baranyaiak percei, s felzárkóztak egy gólra. Igaz, a pihenőre ismét három volt a két gárda között.

A fordulást követően nem tudott zárkózni a Komló, pedig az esélyt megkapta rá kettős emberelőnyben is. Ehelyett a hazaiak húztak el hat gólra is, s onnan már nem volt visszaút. 

Ferencváros–Sport36-Komló 34–30 (19–16)

Férfi kézilabda NB I., 25. forduló. Budapest, 350 néző. Vezette: Altmár, Horváth M. Komló: Pásztor – Urbán 1, Zobec 3/2, Jóga 1, Takács 1, Jerkovic 6, Hoffmann. Csere: Granic (k), Szöllősi, Melnyicsuk 5, Grünfelder 2, Radic 1, Sunajko 3, Orbán 4/1, Vaskó 3, Szkokán. Vezetőedző: Kilvinger Bálint. Hétméteresek: 6/6, illetve 6/3. Kiállítások: 14, illetve 16 perc. Kizárva: Takács (12.).

Kilvinger Bálint: – A küzdéssel elégedett vagyok, azonban minden hibánkat azonnal megbüntetett a Fradi. A következő feladatra készülünk, szeretnénk szépen búcsúzni a közönségünktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában