Futsal

2022.05.19. 10:06

Odalett a pécsiek veretlen szériája

Móga Richárd

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja.

Fotó: Löffler Péter

Hat veretlen párharcot követően elszenvedte első vereségét a PTE-PEAC futsalcsapata a Sárvár vendégeként az NB II. Nyugati csoport alsóházi rájátszásának 7. fordulójában.

A házigazda szerezte a találkozó első gólját, azonban pár perc alatt a baranyai gárda fordított. Az öröm azonban nem tartott sokáig, percekkel később ismét hátrányban volt Élő Tibor alakulata.

A szünet után jobban jött ki a Sárvár, így azzal, hogy berámolt még kettőt a pécsi kapuba, Bartal Bence hajrában szerzett találata már csak szépségtapasz volt.

Hétfőn ismét pályára lép az együttes, méghozzá a Bak csapata ellen mérkőzik meg 20 órai kezdettel a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Sárvár–PTE PEAC-B Build&Trade 5–3 (3–2)
Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, alsóház, 7. forduló. PEAC: Molnár M. – Füzes, Romvári, Bartal, Vénosz. Csere: Király, Ndjodo, Szaniszló, Udvardi. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Tóth L. (11.), Mangaelli (15.), Kovács A. (17., 23.), Halmos (29.), illetve Vénosz (13.), Bartal (14., 37.)

Az alsóház állása: 1. Sárvár 20 pont, 2. PTE-PEAC 20, 3. Nagykanizsa 14, 4. BAK 13, 5. Dunaújváros 11, 6. Szigetszentmiklós 4.

Ez következik (05. 23.): PTE-PEAC–BAK.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában