Kölcsönbe érkezik

2022.06.30. 16:02

A feljutótól csábított el hátvédet a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: pmfc.hu

A vezetőedzőt és a hét távozót követően elkezdte bejelenteni új szerzeményeit is a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata. Elsőként Kovács Péter érkezett Helesfay Donát mögé a kapuba, most pedig a védelmét is igyekszik stabilizálni a klub, amelyből Króner Martin és Sági Milán is máshol folytatja. Hadaró Valentin az osztálytváltó Kecskeméttől teszi át székhelyét a baranyai megyeszékhelyre.

A 27 éves baloldali védő Felcsúton tette meg az első lépéseket a futball pályán, majd 2013-ban már az élvonalban is bemutatkozott Kaposvár színeiben. Ezt követően Kisvárdát is megjárta, mielőtt ismét Somogyba szerződött volna, s a másodosztályból feljutó gárdának is szerves része volt. A Kecskeméthez tavaly nyáron szerződött, 24 bajnokin játszott. Most kölcsönbe érkezik Pécsre. 

– Jó szezonom volt a KTE-nél, de sajnos közbejött egy sérülés. Nehezen tudtam visszatérni belőle, mára azonban ismét a legjobb formában vagyok. Kölcsönben érkeztem, és bevallom, kaposvári nevelésként nem gondoltam volna, hogy Pécsett futballozhatok – nyilatkozta Hadaró Valentin, a PMFC honlapjának. – Nagyon pozitívak az első benyomásaim, remek közegbe kerültem. Minden erőmmel azon leszek a pályán és azon kívül, hogy a legjobb teljesítményt nyújtva segítsem a csapatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában