Csepegnek az információk

2022.06.29. 18:37

A kemény munkában hisz a PMFC új edzője

Bejelentette új vezetőedzőjét, Weitner Ádámot hivatalosan a PMFC, s már az edző is megszólalt az új feladatával kapcsolatban. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga ebben az idényben.

Kvanduk Bence

Forrás: pmfc.hu

Korábban a PMFC bejelentette egy tulajdonosi értékelésben, hogy Weitner Ádám lesz az NB II.-es labdarúgócsapata új vezetőedzője. Azóta a hivatalos honlapján már a trénerrel készült rövid interjút is megosztotta a klub, amelyben fiatal és sikerorientált szakemberként hivatkozik rá.

Mint azt mi is megírtuk már a napokban, hiszen szinte nyílt titok volt a szakvezető érkezése, Weitner 39 éves, pécsi születésű. Profi labdarúgóként a nemzetközileg elismert transfermarkt.de weboldal adatai szerint 14 meccset a Paks, 24 találkozót pedig a Vasas színeiben játszott a magyar élvonalban, emellett 114 mérkőzés van a lábában a másodosztályból. Edzői karrierjét 2018-ban Ménfőcsanakon kezdte, majd a 2020/2021-es idényben az NB III. Nyugati csoportjában hatodik SC Sopron edzője volt, míg legutóbb ugyanabban a bajnokságban a Pápát vezette a hetedik helyre. Érdekesség, hogy a rákövetkező évben a Sopron kiesett a harmadosztályból, míg a Pápa a következő idényben nem vállalja a tagságot az NB III.-ban.

– Nagyon örültem a PMFC megkeresésének. Tisztában vagyok a klub múltjával, hiszen erről a környékről származom. Büszke vagyok, hogy a csapat vezetőedzője lehetek – mondta székfoglalójában Weitner Ádám. – A kemény munkában hiszek, ezzel együtt mindent megteszünk az eredményes szereplésért. Komoly feladat előtt állok, részben új csapatot kell építeni, ám fiatal edzőként kihívásként élem meg. Alig várom a munkát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában