Nagy változások jönnek

2022.06.27. 19:18

A PMFC-től is igazolt a feljutó PEAC

Igyekszik minél inkább megerősíteni a keretét az NB III.-as idényre a PEAC labdarúgócsapata. Öt játékost már bejelentette a klub, köztük a PMFC-ben már több másodosztályú találkozón is pályára lépő Szabó Zalánt, a feljutó gárdából pedig senki nem hagyja el az egyletet.

Radnai Balázs

Fotó: Laufer László

Két hét telt el azóta, hogy a Zsámbék ellen megnyert osztályozón biztossá vált, hogy a PEAC labdarúgócsapata a harmadosztályban kezdi a szezont.

A bajnokcsapatból július 4-én Pölöskei Tamás, Wieland Zsolt, Dargó Dávid, Nagy Gergő, Makai Márk, Miltner Szabolcs és Udvardi Dániel kezdi meg Lőrinc Antallal a felkészülést az új idényre. Személyes okokból Gelencsér Bálint és Hadobás Gergő csak később csatlakozik a kerethez.

– A csapat megerősítésére olyan játékosokat szeretnénk igazolni, akik már bizonyítottak és magasabb osztályban szerzett rutinnal is rendelkeznek – mondta el Fazakas András, a labdarúgó szakosztály szakmai igazgatója. – Az egyeztetések eredményedként 8-9 játékos lesz, aki a megemelkedett követelményeknek meg akar és meg is tud felelni.

A PEAC vezetőinek nagy örömére egyetlen játékos sem akar eligazolni a csapattól, ami azt jelenti, hogy a megye I.-be feljutó második gárda is erős marad.

A PEAC igazolásai: Paceka Norbert (kapus), Tóth Márk (irányító), Temesvári Máté (belső védő), elsős egyetemista Nagy Máté (védő) és Szabó Zalán TTK-s hallgató, aki a PMFC-től érkezik és 35 alkalommal szerepelt már az NB II.-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában