Elkezdték a finomhangolást

2022.06.30. 19:34

Az elemekkel és ellenfelével is küzdött a Lőrinc, ezúttal alulmaradt

Először lépett pályára a felkészülési időszakban a Szentlőrinc SE NB II.-re hangoló labdarúgócsapata, de szerb élvonalbeli ellenfele most jobbnak bizonyult.

Kvanduk Bence

Forrás: Szentlőrinc SE

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Szentlőrinc SE, amelynek ellenfele ezúttal a szerb élvonalban szereplő FK Napredak Kruševac volt Szlovéniában. A nagy hőségben végig nagyot harcolt a baranyai gárda, de a gólszerzés most nem jött össze, így alulmaradt ezúttal.

Szombaton az NB III.-as Nagykanizsa csapatát fogadja Szentlőrincen a piros-fekete alakulat. A további program IDE kattintva érhető el.

FK Napredak Kruševac–Szentlőrinc 1-0 (1-0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
Szentlőrinc: Prokop – Farkas, Keresztes, Tamás, Erdélyi – Havas, Török - Rétyi, Grumic, Szabó – Bányai. Csereként beállt: Tomori, Nagy Zs., Vidnyánszky Á., Maduka, Vidnyánszky M., Monori, Karika, Lettner.

Mint arról beszámoltunk, elsőként a Kozármisleny lépett pályára a baranyai gárdák közül a nyáron, s 4–0-s sikert ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában