Vívás

2022.06.22. 16:04

Bagoly Benedek két érmet is szerzett

Szabó D.

Forrás: PEAC

Egy ezüst-, egy bronzérem és további hat döntős helyezés volt a mérlege a PTE-PEAC vívóinak a Balatonfüreden megrendezett Olimpici Országos Bajnokságon. 

Az első pécsi medált a versenyen Hesz-Antonovics tanítványa, Bagoly Benedek szerezte, aki az újoncok között egyéniben kaparintotta meg a harmadik helyet. Bagoly nem állt meg egy éremnél, másnap Nagy-Tószegi Somával, Bernhardt Áronnal és Szenpáli Dániellel az oldalán a második helyig meneteltek az újonc csapatnál. 

A pécsiek gyermeklánycsapata is nagyszerűen szerepelt, majdnem az elődöntőbe is bejutott, de végül meg kellett elégednie a negyedik hellyel. 

A legjobb pécsi eredmények az ob-n. 

Törpici fiú: 7. Marczi Balabán. Gyermek, lány, egyéni: 9. Varga Judit. 

Gyermeklánycsapat: 5. PTE-PEAC 1 (Faragó Tamara, Papp Nikoletta, Varga Judit), 10. PTE-PEAC 2 (Bagoly Adél, Megyeri Alíz, Sörös Eszter).

Újonclánycsapat: 7. PTE-PEAC (Fodor Bianka, Lippai Diána, Papp Nikolett, Varga Judit). 

Újoncfiú, egyéni: 3. Bagoly Benedek. Újoncfiúcsapat: 2. PTE-PEAC (Bagoly Benedek, Bernhardt Áron, Nagy-Tószegi Soma, Szentpáli Dániel). 

Serdülőfiú, egyéni: 7. Bagoly Benedek. Serdülőfiú-csapat: 4. PTE-PEAC (Bagoly Benedek, Kosztor-Nemes Boldizsár, Lippai Máté).

Címkék#vívás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában