Úszás

2022.06.30. 16:00

Köszöntötte eredményes sportolóit a PSN Zrt. vezetősége

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Mint korábban is írtuk, Kenderesi Tamás a múlt hét elején még nagy izgalmak közepette ugrott vízbe a FINA Vizes Világbajnokságon, ahol a hatodik helyen csapott célba. Edzője, Turós Máté kísérte el a köszöntésre.

Emlékezetes időszakon van túl Konkoly Zsófia és Iván Bence is, ugyanis a két pécsi paraúszó a Madeirán megrendezett Paraúszó Világbajnokságon bizonyított. Zsófi két világbajnoki címmel, egy ezüstéremmel, valamint egy 4. és 10. helyezéssel zárta a vb-t, míg Bence a világklasszisok között egy ötödik és egy tizedik helyet zsebelt be. Mindkettejüket trénerük, Jancsik Árpád kísérte el.

A köszöntésen Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója, Róth Ernő vezérigazgató-helyettes, Sági Zoltán sportigazgató és Szabó-Csíkos Judit sportiskola-irodavezető gratulált az ünnepelteknek.

Máté János beszédében megköszönte a sportolók és edzők munkáját és idejét, amellyel sikerült elérni ezeket a helyezéseket, büszkeséggel eltöltve mind a Pécsi Sportiskolát, mind Pécs városát. Érintette a kiemelt sportolók jelentőségét a pécsi sportban és az utánpótlásban.

A vezetőség biztatta a további eredményes munkára a sportolókat és edzőiket, és elmondta, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megtesz azért, hogy a pécsi úszósport méltó körülmények között dolgozhasson tovább a sikerekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában