Labdarúgás

2022.06.20. 12:32

Színes szezont zártunk (galéria)

Izgalmakból, látványos megoldásokból, vicces pillanatokból és balhékból sem szenvedett hiányt a Baranya megyei II. osztály 2021–2022-es szezonja – tehát ebben az idényben is érdemes volt meccs­re járni.

Sz. D.

Megtettük ezt mi is, így fotóriportereink több emlékezetes mozzanatot is megörökítettek. Fotó-összeállításunkban ezekből szemezgettünk. 
Ami a bajnokságot illeti: már a pontvadászat első felében kezdett kirajzolódni, hogy a bajnoki cím két csapat, a Nagykozár és a PEAC II. között fog eldőlni. A pécsiek hihetetlen masszív védelmükkel emelkedtek ki a mezőnyből (14. fordulóig csak 3 gólt kaptak), Sütő Szabolcs együttese pedig kiegyensúlyozottságának köszönhetően volt harcban az aranyért. A nagykozári szurkolók télen rághatták a körmüket, ugyanis a csapat legjobbja, Bodor Márkó súlyos sérülést szenvedett. Ezért különösen megsüvegelendő Béresék második félévben nyújtott teljesítménye, ugyanis hibátlanul zárták a tavaszt, amivel aranyérmet is bezsebelték. Bánkódnia a PEAC II.-nek sem kellett, hiszen a második hely is feljutást ért. De nem lehet szó nélkül elmenni a bronzérmes Himesháza mellett sem. Fischer Norbert csapata szerezte magasan a legtöbb gót, 121-et, pontosan hússzal többet, mint a bajnok Nagykozár. 


Sajnos atrocitásokból sem volt hiány. A szezon talán legnagyobb balhéját a Véménd–Nagykozár meccs szolgáltatta. A játékvezetői döntések miatt a hazaiak úgy döntöttek, hogy elhagyják a pályát. A negatívumokhoz sorolandó a Magyarbóly visszalépése is, így 16 helyett 15 gárdával fejeződött be a bajnokság. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában