Labdarúgás

2022.06.27. 16:01

Szorgoskodik a Kozármisleny az átigazolási piacon

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Már egy hete, hogy a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata elkezdte a felkészülést az NB II.-es bajnokságra, s azóta bizony volt mozgás a klub háza táján.

A vezetőség ez idáig a lehetőségeihez mérten jól menedzseli a szintlépést. A csapat Tóth László személyében megtalálta Aczél Zoltán utódját, ráadásul az alakulat nagy részével is sikerült hosszabbítani. A legfrissebb örömteli hír, hogy Turi Tamás és Berdó Máté is marad.

Turi igazi közönségkedvencnek számít Kozármislenyben. A 26 esztendős labdarúgó már ötödik éve szerepel a gárdában, s ez idő alatt 127 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 9 gólt szerzett, ráadásul kivette a részét az előkészítésekben is. Mindemellett többször is viselte már a csapatkapitányi karszalagot is.

Berdó Máté fiatal kora ellenére egy sokat látott, rutinosnak mondható játékos. Harmadik szezonját töltötte a mislenyi alakulatnál, de sok időt töltött korábban az utánpótlásban is. Szerepelt a PMFC és az MTK korosztályos csapataiban is, ráadásul már 17 évesen bemutatkozott a kék-fehéreknél az NB III.-ban.

Az érkezők mellett, azonban több játékos is távozott a baranyai alakulattól. Kozics Barna alapembernek számított, azonban jobb ajánlatot kapott az NB III-as III. Kerülettől, így követte Aczél Zoltánt. Horvát Gábor megbízható tagja volt az együttesnek, azonban 109 NB III-as bajnoki mérkőzést követően búcsút int a csapatnak. Ugyancsak a távozók között szerepel Loch Péter, Kiszely Dominik, Pacéka Norbert, valamint Takács Martin is.

Az eddig bemutatott Kozármislenyben maradó labdarúgók:

Kapusok: Somogyi Máté, Lékai Soma, Budzsáklia Benett

Mezőnyjátékosok: Kirchner Krisztián, Hampuk Ádám, Tóth Zoltán, Vajda Roland, Beke Péter, Szabó Dominik, Füredi Szabolcs, Horváth Dániel, Gajág Gergő, Turi Tamás, Berdó Máté, Ulrich Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában