Rallye

2022.06.23. 11:43

Változik a forgalmi rend a Mecsek Rallye miatt

Csütörtökön elkezdődnek az 55. Mecsek Rallye programjai, ami természetesen érinti a környéken lakók közlekedését is, hiszen a buszmenetrend-változásokat és az útlezárásokat is számításba kell venni, amikor útnak indulnak.

K. B.

Fotó: AS

Az első lezárás csütörtökön 14.30 és 20.30 között a Tótvár lovaspanzió és a bakonyai erdészház közti közutat érinti, de aznap csak ezzel kell megbirkóznia az embereknek. 

Pénteken aztán a hosszúhetényi déli elkerülőtől Zobákpusztáig tartó szakaszt zárják le 13 órától éjfélig, míg szombaton 7 és 20 óra között az Árpádtető – Lapis – Remeterét – Orfű tető szakaszon hajtanak majd a pilóták. Illetve az utolsó napon a Hetvehely és a Golgota közti közút is le lesz zárva 7 és 21 óra között. 

Ami a buszjáratokat illeti, ma 15 és 21 óra, valamint szombaton 7 és 21 óra között Kővágótöttös és Bakonya között számíthatnak az utasok útlezárásokra. 

Pénteken 13 és 24 óra között minden Hosszúhetényt érintő járat menetrendje változik, míg szombaton 7 és 20 óra között az Orfű térségében közlekedő buszok nem érintik majd Ürög-alsót és -felsőt, Kismélyvölgy dűlőt, Szentkút-felsőt, Remeterétet, az orfűi elágazást, az orfűi Szent Márton-templomot, az Orfűi-tavat, illetve kempinget egyik megállójánál sem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában