Rengeteg rutin érkezett

2022.07.03. 10:26

A csapat tengelyét is erősítette a Misleny

Komoly rutinnal rendelkező játékost igazolt a HR-Rent Kozármisleny, a 30 éves Kulcsár Kornél Budafokról teszi át a székhelyét Baranyába.

Kvanduk Bence

Forrás: kozarmislenyfc.hu

Újabb átigazolást jelentett be a HR-Rent Kozármisleny NB II.-re készülő labdarúgócsapata Bartha László és Osei Clinton után. Ráadásul a mostani érkező is hatalmas rutint hoz a gárdának, ami kulcsfontosságú lehet az újonc szezon során.

Kulcsár Kornél 100 élvonalbeli és több mint 200 másodosztályú meccsen lépett pályára. Legutóbb a Budafok gárdáját erősítette a 30 éves, a középpályán és a támadó szekcióban is bevethető labdarúgó. Kaposváron nevelkedett, ahol az utánpótlásból sikerült beverekednie magát az élvonalbeli együttesbe. Az NB I.-es pályafutását a Szombathelyi Haladásban, majd a Lombard Pápa Termál FC-ben folytatta. Ezt követően erősítette a Zalaegerszegi TE, Mezőkövesd Zsóry FC, Kisvárda Master Good, ETO FC Győr, Soproni VSE, Credobus Mosonmagyaróvár csapatait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában