Foltozgat a PMFC

2022.07.01. 13:04

A Lőrinc egyik legjobbját édesgette magához a Pécs

A tavalyi idényben tizenegy-gólos Harsányi István aláírását szerezte meg a pécsi klub.

Kvanduk Bence

Forrás: pmfc.hu

Megtalálta azt az embert a PMFC, akivel az NB II. július végén induló szezonjában pótolhatja a távozó Geiger Norbertet. A pálya mindkét szélén bevethető támadót csábított el Szentlőrincről, azaz Harsányi István cseréli le az egyik piros-fekete mezt a másikra.

Az elmúlt idényben komoly előrelépést tett eredményesség terén a 1997. április 26-án született labdarúgó, hiszen már 11 találattal vette ki a részét abból, hogy a lőrinciek ismét kivívták a bennmaradást. Nem is akármilyen gólokat szerzett Harsányi, hiszen az utolsó fordulóban lőtt félpályás találatát még sokáig fogják mutogatni az interneten, de korábban is voltak látványos tekerései távolról, amivel megörvendeztette a baranyai szurkolókat.

– Szeretném megköszönni a Szentlőrincnek az elmúlt négy évet, nagyon jó volt közéjük tartozni, ám úgy éreztem, hogy eljött a váltás ideje – nyilatkozta a PMFC honlapjának a harmadik nyári szerzemény. – Több megkeresésem is volt, de nagyon fontosnak tartottam, hogy a Pécsnél tárt karokkal vártak. Bizonyítani szeretnék, illetve gólpasszokkal, gólokkal segíteni a csapatot.

Tegnap Hadaró Valentin és Kovács Péter érkezését jelentette be a PMFC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában