Biztató mislenyi főpróba

2022.07.23. 15:39

Bartha hazatért, és rögtön gólt is szerzett

Jó felkészülési meccset játszott a magasabb osztályba készülő Paks ellen a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata a szörnyű meleg ellenére is.

K. B.

Fotó: Laufer László

Biztató főpróbát tartott az NB II.-es rajtot megelőzően a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata a Paksi FC otthonában. Az élvonalbeli ellenfél ellen kifejezetten jól kezdtek a kék-fehérek, s már a 9. percben betalált Bartha, aki közel egy évtizedet húzott le az Atomvárosban.

Bár ezt követően fordított a Paks, megvoltak a mislenyiek lehetőségei, hogy a maguk javára döntsék a találkozót.

– Szörnyű meleg volt! Remek utolsó mérkőzést játszottunk, visszaadta a találkozó, amit előzetesen vártam, így a felkészülés végeztével. Akár 6-2 is lehetett volna a végeredmény a javunkra. Egyoldalúnak éreztem a mérkőzést, szerencsére a javunkra, de a helyzeteket sajnos nem rúgtuk be. Ha így tudunk futballozni a bajnoki mérkőzéseken is, akkor a kitűzött célt elérhetjük – jelentette ki a kék-fehérek vezetőedzője, Tóth László.

Paksi FC–HR-Rent Kozármisleny 2–1 (21)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Paks.
HR-Rent Kozármisleny: Varasdi – Horváth D., Gál (Guth), Turi (Berdó) – Kosznovszky, Tölgyesi (Gajág) – Kulcsár (Beke), Bartha (Vajda) – Vogyicska (Szabó D.), Hampuk (Puska), Kirchner (Tóth Z.). Vezetőedző: Tóth László.
Gólszerzők: Nagy R. (22. – büntetőből, Kocsis (24.), illetve Bartha (9.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában