Nagy bejelentést tett a Kozármisleny

2022.07.01. 14:57

Bartha László ismét kék-fehérbe öltözik

Óriási tapasztalatot, váratlan megoldásokat és remek lövőtechnikát szerzett egyetlen játékos, Bartha László leigazolásával a HR-Rent Kozármisleny immár NB II.-re készülő labdarúgócsapata.

Kvanduk Bence

Fotó: kozarmislenyfc.hu

Visszatér a HR-Rent Kozármislenyhez Bartha László. A 35 éves játékos korábban a másodosztályban szereplő mislenyi együttest erősítette 2009-ben, majd Paksra igazolt, ahol közel egy évtizedig játszott az élvonalban. Azt követően valamivel több, mint egy évet a PMFC-nél töltött, most az előző szezonban feljutó Kecskeméti TE Hufbautól érkezik a kék-fehérekhez.

Az biztos, hogy Bartha rengeteg tapasztalatával sokat tud majd segíteni a Mislenynek, hiszen csaknem 300 élvonalbeli találkozó áll a háta mögött, amelyeken több mint félszázszor talált be az ellenfelek kapujába. Ha a pályán már nem is lesz kiemelkedő, az öltözőben még mindig vezér lehet, s a társaknak segíthet elérni az NB II.-höz szükséges szintet. Többek között Hampuk és Kirchner is csak tanulhat tőle, főleg, hogy a magyar labdarúgás egyik legjobban cselező labdarúgójáról van szó.

– Amikor Kecskeméten kiderült, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésemet, nagyon magam alá kerültem, még az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a profi focit. Aztán több ajánlatot is kaptam. Némelyik anyagilag talán jobb lett volna, én mégis a mislenyi megkeresést fogadtam el. Leginkább azért, mert korábban már játszottam a klubnál, és ismerem az itteni viszonyokat. Úgy gondoltam, a karrierem folytatásához olyan kiegyensúlyozott és nyugodt egyesületre van szükségem, mint a HR-Rent Kozármisleny – nyilatkozta az egylet honlapjának Bartha bemutatásakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában