Jól sikerült a folytatás

2022.07.02. 16:10

Egy félidőnyi emberelőnyben kivégezte a Siófokot a Misleny

Ötven percet játszhatott emberelőnyben a Kozármisleny második felkészülési meccsén, így 6–1-re verte meg a tavaly előkelő helyen végző Siófokot.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nagy különbségű sikert ért el a HR-Rent Kozármisleny NB II.-re készülő labdarúgócsapata a BFC Siófok ellen, amely tavaly előkelő helyen végzett a másodosztályban. A teljes képhez viszont azt látni kell, hogy a mislenyiek több, mint egy félidőt emberelőnyben játszhattak, hiszen Polényit már a 40. percben zuhanyozni küldte a játékvezető.

A kiállítást érő szabadrúgást követően szerezte meg a vezetést a Misleny. A felpörgő labdát Szabó Dominik pofozta a kapuba.

Bár ezt követően egyenlíteni tudott a vendég gárda, Keresztes, Tóth, Bartha, Vajda és Vogyicska kivégezte a Balaton-partiakat.

HR-Rent Kozármisleny–BFC Siófok 6–1 (2–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Pécs, id. Dárdai Pál Labdarúgó Akadémia.
HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Kónya, Gajág (Beke), Füredi, Kotroczó – Ulrich, Berdó – Szabó D., Tóth Z., Clinton – Keresztes. 2. félidő: Lékai – Horváth D., Tóth D., Turi – Vogyicska, Szederkényi, Bartha, Kulcsár, Vajda – Kirchner, Hampuk. Vezetőedző: Tóth László.
Gólszerzők: Szabó D., Keresztes, Tóth D., Bartha, Vajda, Vogyicska illetve Elek B.
Kiállítva: Polényi a 40. percben.

– Nehéz értékelni, hiszen nagyjából 50 percet emberelőnyben játszottunk, ezt a részét nem is értékelném, hiszen onnantól nagyon egyoldalú volt, szerencsére a javunkra. Az első félidő kiegyenlítettebb volt, bár azt gondolom, hogy helyzetekben felénk billent a mérleg nyelve. Jól nézett ki a csapat, még azt is mondom, hogy meglepő módon, mert tegnap kaptak egy nagy terhelést, ehhez képest láttam dinamikát bennük, az akarat ezúttal is rendben volt, azt gondolom, hogy jó úton járunk – értékelt a mislenyiek vezetőedzője, Tóth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában